MANİSA / ŞEHZADELER - Merkez Efendi İlkokulu

Nis

İlçe Milli Eğtim Müdürümüz Metin GENÇAY ve Şube Müdürümüz Vedat DEMİRBAŞ yeni yapılan binamızda ve okulumuzda incelemelerde bulundu.

Ock

2023/2024 Öğretim Yılı 1. dönem karnelerimizi velilerimizin de katılımı ile dağıttık. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Temel Eğitimde iyi örnekler kapsamında okulumuz 4/A ve 4/B sınıflar öğrencileri pleneteryum gezisi düzenlemişlerdir.

Ock

Okulumuz Öğretmeni Öznur German tarafından 2023 yılında yapılan e Twinning projesi örnek proje seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda  Kızılay tarafından organize edilen kan bağışı etkinliğine, bağışçı getirerek katkıda bulunan öğrencilerimize madalyalarını verdik. Tebrikler..............

Ara

15 Aralıkta Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışına velilerimiz ve kurum personelimiz yoğun ilgi gösterdi. Duyarlılıklarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.