MANİSA / ŞEHZADELER - Merkez Efendi İlkokulu

0.236.2345836
KUŞLUBAHÇE MAHALLESİ OKUL CADDESİ NO97 /1 BLOK Şehzadeler/MANİSA
Vizyon
Sorgulayan ,eleştiren öğrencileri;okulu sahiplenen velileri; çevre ile ilişki ve iletişimde kusursuz personeli ile birlikte kendini sürekli yenileyerek geleceğe güvenle yürüyen bir kurum olabilmek.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; sevgi, saygı, tahammül duygularını özümsemiş bireyler yetiştirip onları bir üst eğitim platformuna hazırlamak.
Başarılar
1-)Şehzadeler Kaymakamlığınca Düzenlenen İlkokullararası Akil Oyunları Yarışmasında; (2016) 1 tane Birincilik(Quoridor Oyunu) 1 tane Birincilik(Battle Sheep Oyunu) 1 tane Üçüncülük (Abalone Oyunu) 2-) Beyaz Bayrak Ödülü.(2014) 3-) İlkokullar Arası 100 Temel Eser Hikaye Okuma Yarışması Şehzadeler İlçe BİRİNCİLİĞİ.(2017) 4-) II. Geleneksel İlkokullar Arası AKIL OYUNLARI Şehzadeler İlçe BİRİNCİLİĞİ (2017) 5-) Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi Kapsamında İL Gelinde BEYAZ BAYRAK ve Sertifikası Ödülü. (2017) 6-)Şehzadeler İlçesi İlkokullar arası Matematik Yarışması 4.lüğü. 7-)MEB Abide-4 (2018) Katılım Belgesi. 8-)BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI -2018 9-)ÇOCUK OYUNLARI YARIŞMASI "Mendil Kapmaca Oyunu" İl Üçüncülüğü.-2019- 10-)OKULUM TEMİZ BELGESİ.(MEB Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi Tarafından) 11-)2022 Yılı Okul Sporları Geleneksel Çocuk Oyunları “ ÇEMBERLE İŞBİRLİĞİ” Oyunu MANİSA-ŞEHZADELER İKİNCİLİĞİ. 12-)e-Twinning "DOĞA OLMADAN HAYAT OLMAZ" Projesi Katılım Sertifikası.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM 1.2.3.4 (ilkokul) öğlenci.
13.30 ile 18:20 saatleri arası ikili öğretim.
KALORİFER (DOĞAL GAZ)
ŞEHİRİÇİ HALK OTOBÜSLERİ (3 NOLU HAT)
Yerleşim Yeri
Manisa Merkez ilçede Kuşlubahçe mahallesinde bulunan okulumuz ,ilimizin Akhisar istikametinden giriş yönünde İzmir yolunun sağ kısmında, Manisa Galericiler Sitesi´nin karşısında ,ana yoldan 400-500 metre civarı iç kısımdadır. 3 numaralı şehiriçi minibüsleri okulumuz önünden geçmektedir.
İL MERKEZİNDE -Manisa Öğretmenevine Yürüyüş Mesafesinde 10 Dakika.
Sportif Etkinlikler
Halkoyunları Ekibi ve Kursu. Geleneksel Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Futbol Kursu Model Uçak Kursu. Haftasonu İyep Kursları
Proje Çalışmaları
e-Twinning Okulum Temiz Okuyan Şehir Manisa Beyaz Bayrak projesi Değer Eğitimi Projesi Çocuk Üniversitesi Projesi Beslenme Dostu Okul-Obezite İle Mücadele Projesi. Manisa Sana Kanım Feda. Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi. Sıfır Atık Projesi. Benim Enerjim Benim Okulum Projesi.
Okulumuz, Merkez Efendi Ortaokulu binasında geçici olarak bulunmaktadır.