MANİSA / ŞEHZADELER - Merkez Efendi İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları okulumuzda öğrencilerimizin sundukları gösterilerle çoşku içinde kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuz öğrencisi temsilen İl Milli Eğitim müdürü oldu. İl Milli Eğitim Müdürümüze ve personeline gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

İlçe Milli Eğtim Müdürümüz Metin GENÇAY ve Şube Müdürümüz Vedat DEMİRBAŞ yeni yapılan binamızda ve okulumuzda incelemelerde bulundu.

Ock

Temel Eğitimde iyi örnekler kapsamında okulumuz 4/A ve 4/B sınıflar öğrencileri pleneteryum gezisi düzenlemişlerdir.

Ock

Okulumuz Öğretmeni Öznur German tarafından 2023 yılında yapılan e Twinning projesi örnek proje seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda  Kızılay tarafından organize edilen kan bağışı etkinliğine, bağışçı getirerek katkıda bulunan öğrencilerimize madalyalarını verdik. Tebrikler..............